logo Resort Bad Boekelo

Veelgestelde vragen

Aankomst & Vertrek

Uw kamer is beschikbaar vanaf 15.00 uur. Als u eerder in Resort Bad Boekelo aanwezig bent dan kijken wij naar de mogelijkheid om u eerder in te checken. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van uw kamer. Tot 15.00 uur is het uiteraard mogelijk om uw bagage beheerd bij ons achter te laten
Het is bij Resort Bad Boekelo mogelijk om 24/7 in te checken. Als u van plan bent later dan 23.00 uur in te checken, dan horen wij dat graag van tevoren van u.
Het is bij ons mogelijk om uw bagage veilig op te bergen in de bagageruimte. Het achterlaten van uw bagage is op eigen risico, wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid bij diefstal of schade.
Het is niet noodzakelijk om vooraf online in te checken. Bij aankomst dient u alsnog uw legitimatie te laten zien en wordt de reservering met u doorgesproken.
De standaard uitcheck tijd is 11:00 uur. Indien u later wil uitchecken, kan men bij de receptie kijken of dit mogelijk is. U kunt een late checkout boeken voor €19,50; deze geldt tot 14:00 uur.

Locatie

Resort Bad Boekelo is eenvoudig te bereiken met de taxi, auto, openbaar vervoer of met de fiets. Via deze link ziet u de routebeschrijving per vervoersmiddel. Als u er niet uitkomt, dan kunt u contact opnemen met de receptie.
U kan bij ons gratis parkeren er is voldoende parkeergelegenheid
Resort Bad Boekelo ligt op ongeveer 25 minuten lopen van het centrum van Boekelo. Het is ook mogelijk om Resort Bad Boekelo een fiets te huren. De kosten van een normale fiets bedragen €15,00 per dag. Het is ook mogelijk om een elektrische fiets te huren, deze kost €27,50 per dag. De receptie informeert u graag over de mogelijkheden en de beschikbaarheid.
Indien u een taxi nodig heeft, zullen wij deze voor u reserveren.

Eten & drinken

U kunt het ontbijt op elk gewenst moment van de dag bij de receptie aanvragen. Onze collega’s helpen u hier graag bij. De kosten van het ontbijt bedragen €22,50 per persoon per dag en €11,25 voor kinderen tot en met 11 jaar.
U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 10.30 uur en zaterdag en zondag tussen 08.00een 11.00 uur gebruik maken van het ontbijt.
Bij Restaurant Moods serveren wij een heerlijk diner en borrel. Verder hebben wij ook lekkere koffie en cocktails op de kaart staan. Wilt u meer weten? Ga dan naar restaurantmoods.nl
De Bar in Resort Bad Boekelo is iedere dag geopend tot 24.00 uur.
Restaurant Moods houdt uiteraard rekening met allergieën en dieetwensen. U kunt dit aangeven bij het personeel in het restaurant.

Hotel

De minimale leeftijd om bij Resort Bad Boekelo te verblijven is 18 jaar. Onder de 18 jaar ontvangen wij graag schriftelijk toestemming van de ouders.
Het is mogelijk om bij Resort Bad Boekelo een fiets te huren. De kosten van een normale fiets bedragen €15.00 per dag. Het is ook mogelijk om een elektrische fiets te huren, deze kost €27,50 per dag. De receptie informeert u graag over de mogelijkheden en de beschikbaarheid.
Het is alleen mogelijk om uw hond mee te nemen naar Resort Bad Boekelo. De kosten bedragen €20,00 per dag.
Het is niet toegestaan om in het hotel te roken. Alle kamers zijn voorzien van een rookdetector. Een overtreding van het rookbeleid wordt beboet met €180,00.
Resort Bad Boekelo beschikt over 7 vergaderruimtes. Wij bieden uitstekende faciliteiten voor uw conferentie, bijeenkomst, teamdag, workshop, event of feest. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een passende zaal voor u beschikbaar stellen. Klik hier voor meer informatie.
Het hotel heeft een open Wifi waar u gratis gebruik van kan maken tijdens uw verblijf.

Betalingen

Heeft u via de website van Resort Bad Boekelo een reservering gemaakt, dan krijgt u na het uitchecken een factuur toegestuurd. Heeft u geen factuur ontvangen? Dan kunt u een mail sturen naar receptie.badboekelo@sheetz.nl. Vermeld hierbij uw reserveringsnummer. Onze receptionist helpt u graag verder
Bij Resort Bad Boekelo kunt u online betalen via onze eigen website, IDEAL, Apple Pay, Google Play en creditcard. In het hotel kunt u ook betalen met een debet kaart of pinpas.
Het is bij Resort Bad Boekelo mogelijk om 24 uur voor uw verblijf kosteloos te annuleren. Dit geldt alleen indien u heeft geboekt met gratis annulering tot 24 uur voor aankomst.
Resort Bad Boekelo hanteert de beste prijsgarantie. Wij bieden op onze website eigen voordelen en kortingen. Verder bieden wij op de website betere voorwaarden en geen reserveringskosten.
De toeristenbelasting bedraagt €3,00 per persoon per nacht. Dit bedrag kunt u bij het inchecken betalen.
Bent u in het bezit van een cadeaukaart? Neem dan contact op met de receptie via receptie.badboekelo@sheetz.nl