Veelgestelde vragen

Aankomst & Vertrek

Uw kamer is beschikbaar vanaf 15.00 uur. Als u eerder in Boutique Hotel Ter Zand aanwezig bent dan kijken wij naar de mogelijkheid om u eerder in te checken. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van uw kamer. Tot 15.00 uur is het uiteraard mogelijk om uw bagage beheerd bij ons achter te laten
Het is bij Boutique Hotel Ter Zand mogelijk om 24/7 in te checken. Als u van plan bent later dan 23.00 uur in te checken, dan horen wij dat graag van tevoren van u.
Het is bij ons mogelijk om uw bagage veilig op te bergen in de bagageruimte. Het achterlaten van uw bagage is op eigen risico, wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid bij diefstal of schade.
Het is niet noodzakelijk om vooraf online in te checken. Bij aankomst dient u alsnog uw legitimatie te laten zien en wordt de reservering met u doorgesproken.
De standaard uitcheck tijd is 11:00 uur. Wenst u een late check out kunt u de receptie contacteren of dit mogelijk is. Een late check out tot 12:00uur bedragen de kosten €15,- en tot 13:00uur €25,-

Locatie

Het is mogelijk om bij Boutique Hotel Ter Zand te parkeren. De prijs voor het parkeren bedraagt €9,- per nacht. Een parkeerplaats reserveren is niet noodzakelijk er is voldoende beschikbaarheid.
Boutique Hotel Ter Zand ligt op ongeveer 2 kilometer van het centrum en het strand. Het is ook mogelijk om bij Boutique Hotel Ter Zand een fiets te huren. De kosten van een normale fiets bedragen €15,00 per dag. Het is ook mogelijk om een elektrische fiets te huren, deze kost €30,00 per dag. Indien u gegarandeerd wilt zijn van een fiets is één dag op voorhand reserveren noodzakelijk dit is afhankelijk van de beschikbaarheid. Er is via onze website ook een fietsarrangement beschikbaar!

Eten & drinken

Er zijn vier tijdsblokken van 45 minuten voor het ontbijt. We hebben een beperkt aantal zitplaatsen in ons restaurant en we willen uiteraard iedereen de mogelijkheid bieden om te genieten van ons ontbijt. De tijdsblokken zijn als volgt: Van 07:30 uur tot 08:15 uur, van 08:30 uur tot 09:15 uur, van 09:30 uur tot 10:15 uur, of van 10:30 tot 11:15 uur. Dit kunt u reserveren bij aankomst in het hotel. We hebben in ons restaurant een beperkte beschikbaarheid en het kan voorkomen dat een bepaald tijdblok vol is.
 Le Poirier is het restaurant van Boutique Hotel Ter Zand een reservering noodzakelijk. Wij hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar u kunt eventueel voor aankomst alvast een tijdstip reserveren voor lunch of diner.  Wilt u meer weten? Ga dan naar www.restaurantlepoirier.nl
De bar in restaurant Le Poirier is van maandag t/m zaterdag geopend vanaf 12.00 uur
Restaurant Le Poirier houdt uiteraard rekening met allergieën en dieetwensen. U dient dit vooraf aan te geven zodat ons personeel hier rekening mee kan houden.

Hotel

De minimale leeftijd om bij Boutique Hotel Ter Zand te verblijven is 18 jaar.
Het is mogelijk om bij Boutique Hotel Ter Zand een fiets te huren. De kosten van een normale fiets bedragen €15 per dag. Het is ook mogelijk om een elektrische fiets te huren, deze kost €30,00 per dag. Indien u gegarandeerd wilt zijn van een fiets is één dag op voorhand reserveren noodzakelijk dit is afhankelijk van de beschikbaarheid.
Boutique Hotel Ter Zand is een huisdiervrij hotel. Het is niet mogelijk om uw huisdier mee te nemen.
Het is niet toegestaan om in het hotel te roken. Alle kamers zijn voorzien van een rookdetector. Een overtreding van het rookbeleid wordt beboet met €180,00.
In samenwerking met het zusterhotel Grand Hotel Ter Duin bieden kunnen wij u vergaderzalen aanbieden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de receptie via receptie.boutiquehotelterzand@sheetz.nl
Het hotel heeft een open Wifi waar u gratis gebruik van kan maken tijdens uw verblijf.

Betalingen

Heeft u via de website van Boutique Hotel Ter Zand een reservering gemaakt, dan krijgt u na het uitchecken een factuur toegestuurd. Heeft u geen factuur ontvangen? Dan kunt u een mail sturen naar receptie.boutiquehotelterzand@sheetz.nl. Vermeld hierbij uw reserveringsnummer. Onze receptionist helpt u graag verder.
Bij Boutique Hotel Ter Zand kunt u online betalen via onze eigen website, IDEAL, Apple Pay, Google Play en creditcard. In het hotel kunt u ook betalen met een debet kaart of pinpas.
Annuleren is mogelijk, afhankelijk van het geboekte tariefplan. Indien u een reservering gemaakt heeft via een externe partij, dient u daar te annuleren.
Boutique Hotel Ter Zand hanteert de beste prijsgarantie. Wij bieden op de website betere voorwaarden en geen reserveringskosten.
De toeristenbelasting bedraagt €3,50 per persoon per nacht. Dit bedrag kunt u bij het inchecken betalen.
Bent u in het bezit van een cadeaukaart? Neem dan contact op met de receptie via  receptie.boutiquehotelterzand@sheetz.nl receptie.boutiquehotelterzand@sheetz.nl.