logo Boutique Hotel Ter Zand

Veelgestelde vragen

Aankomst & Vertrek

Uw kamer is beschikbaar vanaf 15.00 uur. Als u eerder in Boutique Hotel Ter Zand aanwezig bent dan kijken wij naar de mogelijkheid om u eerder in te checken. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van uw kamer. Tot 15.00 uur is het uiteraard mogelijk om uw bagage beheerd bij ons achter te laten
Het is bij Boutique Hotel Ter Zand mogelijk om 24/7 in te checken. Als u van plan bent later dan 23.00 uur in te checken, dan horen wij dat graag van tevoren van u.
Het is bij ons mogelijk om uw bagage veilig op te bergen in de bagageruimte. Het achterlaten van uw bagage is op eigen risico, wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid bij diefstal of schade.
Het is niet noodzakelijk om vooraf online in te checken. Bij aankomst dient u alsnog uw legitimatie te laten zien en wordt de reservering met u doorgesproken.
De standaard uitcheck tijd is 11:00 uur. Indien u later wilt uitchecken, kan men bij de receptie kijken of dit mogelijk is. Dit kost u tot 12.00 uur €15,00 en tot 13.00 uur €25,00 per kamer.

Locatie

Boutique Hotel ter Zand is eenvoudig te bereiken met de auto of fiets. Via deze linkziet u de routebeschrijving per vervoersmiddel. Als u er niet uitkomt, dan kunt u contact opnemen met de receptie.
Het is mogelijk om bij Boutique Hotel Ter Zand te parkeren. De prijs voor het parkeren bedraagt €9,- per nacht. Een parkeerplaats reserveren is niet noodzakelijk er is voldoende beschikbaarheid.
Boutique Hotel Ter Zand ligt op ongeveer 2 kilometer van het centrum van Burgh–Haamstede. Burgh–Haamstede bestaat uit 2 kernen in Burgh het eerste dorp vind je een lekkere ouderwetse bakkerij en een supermarkt in het tweede dorp vind je de winkeltjes en restaurants. Het is ook mogelijk om bij Boutique Hotel ter Zand een fiets te huren. De kosten van een normale fiets bedragen €15,00 per dag. Het is ook mogelijk om een elektrische fiets te huren, deze kost €30,00 per dag. De receptie informeert u graag over de mogelijkheden en de beschikbaarheid.

Eten & drinken

U kunt het ontbijt op elk gewenst moment van de dag bij de receptie aanvragen. Onze collega’s helpen u hier graag bij. De kosten van het ontbijt bedragen €21,50 per persoon per dag.
Ja, Boutique Hotel ter Zand beschikt over een restaurant genaamd Le Poirier hier wordt een heerlijk diner geserveerd vanaf 18:00 uur. Le Poirier heeft onlangs 12 punten van Gault & Millau ontvangen. Wij raden u aan om vroegtijdig een reservering hiervoor te maken. Ons restaurant is gesloten op zondag.
Ja, Boutique Hotel ter Zand beschikt over een bar, deze is geopend vanaf 12:00 uur. (Uitzonderingen daargelaten) De bar is op zondagen gesloten.
Boutique Hotel ter Zand houdt uiteraard rekening met allergieën en dieetwensen. Deze kunt u aangeven tijdens het maken van de reservering.

Hotel

De minimale leeftijd om bij Boutique Hotel Ter Zand te verblijven is 18 jaar.
Het is mogelijk om bij Boutique Hotel ter Zand een fiets te huren. De kosten van een normale fiets bedragen €15.00 per dag. Het is ook mogelijk om een elektrische fiets te huren, deze kost €30.00 per dag. De receptie informeert u graag over de mogelijkheden en de beschikbaarheid. De fietsen kunnen direct via de volgende linkgereserveerd worden
Het is alleen mogelijk om uw hond mee te nemen naar Boutique Hotel ter Zand. De hond dient bij het reserveren aangevraagd te worden en is op basis van beschikbaarheid. De hond is niet toegestaan in het restaurant gedeelte en is enkel toegestaan op een Gardensuite. De kosten bedragen €25.00 per dag.
Het is niet toegestaan om in het hotel te roken. Alle kamers zijn voorzien van een rookdetector. Een overtreding van het rookbeleid wordt beboet met €180,00.
In samenwerking met het zusterhotel Grand Hotel Ter Duin bieden kunnen wij u vergaderzalen aanbieden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de receptie via receptie.boutiquehotelterzand@sheetz.nl
Het hotel heeft een open Wifi waar u gratis gebruik van kan maken tijdens uw verblijf.

Betalingen

Heeft u via de website van Boutique Hotel Ter Zand een reservering gemaakt, dan krijgt u na het uitchecken een factuur toegestuurd. Heeft u geen factuur ontvangen? Dan kunt u een mail sturen naar receptie.boutiquehotelterzand@sheetz.nl. Vermeld hierbij uw reserveringsnummer. Onze receptionist helpt u graag verder.
Bij Boutique Hotel ter Zand kunt u online betalen via onze eigen website, IDEAL, Apple Pay, Google Play en creditcard (m.u.v. American Express). In het hotel kunt u ook betalen met een debet kaart of pinpas.
Het is bij Boutique Hotel ter Zand mogelijk om 24 uur voor uw verblijf kosteloos te annuleren. Dit geldt alleen indien u heeft geboekt met gratis annulering tot 24 uur voor aankomst. Twijfelt u over wat voor u de annuleringsvoorwaarden zijn? Neem dan contact op met receptie.boutiquehotelterzand@sheetz.nl.
Boutique Hotel ter Zand hanteert de beste prijsgarantie. Wij bieden op onze website eigen voordelen en kortingen. Verder bieden wij op de website betere voorwaarden.
De taks en servicekosten bedragen €3.50 per persoon, per nacht.
Bent u in het bezit van een cadeaukaart? Neem dan contact op met de receptie via  receptie.boutiquehotelterzand@sheetz.nl receptie.boutiquehotelterzand@sheetz.nl.