Trouwen

De mooiste dag van uw leven? Wij kunnen de organisatie uit handen nemen voor de trouwlocatie, uw receptie en diner, de overnachtingen van uw gasten en een bruidssuite voor uzelf!

van uw leven

Je geloften tegen elkaar zeggen, omringd door familie en vrienden. Een onvergetelijke dag, vol liefde en romantiek. De unieke trouwlocaties van Sheetz bieden alles wat u nodig heeft om uw dag echt speciaal te maken.

Bekijk onze trouwlocaties

ONZE TROUWLOCATIES

Grand Hotel Ter Duin

Hogeweg 55, Burgh-Haamstede

Resort Bad Boekelo

Oude Deldenerweg 203, 7548 PM Enschede

Huis van Bewaring

Marktstraat 7, 7607 HC Almelo

van hun leven

Een fantastische dag!

"Wij hebben een top dag gehad dat door Lisanne en de rest van het personeel super geregeld is. Alles is te bespreken en wij hebben zelf op en top kunnen genieten. Wij hebben zelf nog kleine kinderen, deze heb ik dankzij de meisjes van de animatie de hele dag niet gezien. Zij hebben ontzettend veel plezier gehad wat voor ons dus naast dat alles goed geregeld was een top dag heeft opgeleverd."

Christian en Nathalie

Wat een dag!

"Wat een dag! Wat zijn we ontzettend blij dat we ervoor hebben gekozen in Grand Hotel Ter Duin te trouwen! Wat een fantastische begeleiding! Gedurende het hele proces van voorbereiden hebben zij ons consequent met raad en daad bijgestaan en hebben eventuele stress rondom de dag zelf volledig weggenomen. Er was alleen maar ruimte voor genieten! Onze gasten hebben genoten van de mooie omgeving en het werkelijk geweldige diner! We hebben de dag helemaal kunnen laten verlopen zoals we dat voor ogen hadden."

Sanne en Peter