Veilig genieten van uw verblijf

Ook met deze maatregelen, bieden wij nog steeds de service die u van ons gewend bent, en maken we het leuk voor iedereen.

Maatregelen corona


Geachte gast,

Net zoals u hebben wij net de maatregelen gehoord voor deze Lock down. Zoals voor velen heeft deze grote invloed op u als gast, en op ons als hotel. 15 december 2020 tot en met 9 februari 2021 zijn de faciliteiten van ons hotel gesloten. Concreet betekent dit dat ons zwembad - , sauna faciliteiten en restaurant gesloten zijn in de genoemde periode. We bieden u uiteraard graag nog de mogelijkheid tot overnachten. Dit in combinatie met ontbijtpakketjes en take away maaltijden voor op de kamer. Vers bereid door ons team!

Wij willen u graag vragen uw bestaande reservering te verschuiven naar een nieuwe datum in 2021. In verband met de drukte die is ontstaan door het vrij plotse besluit van de overheid vragen wij u deze verplaatsing ons per mail te doen toekomen. We zullen deze dan zo spoedig mogelijk verwerken. Indien u toch wenst te annuleren, en u heeft niet via het hotel direct maar via een van onze online partners geboekt, kunt u dit doen via deze partner. De informatie van de partner staat op uw bevestiging.

Wij vinden het spijtig u hiervan op de hoogte te moeten stellen. Echter is het de enige manier om het virus eronder te krijgen. Dit moeten wij samen, met zijn allen doen. We hopen u ten zeerste in 2021 te mogen verwelkomen. Alvast wensen wij u goede kerstdagen en een gelukkig en vooral gezond 2021.

Team Hotels by SheetzWat wij bij onze hotels doen om de veiligheid van onze gasten te waarborgen:
Maatregelen in onze restaurants:
Maatregelen voor events of vergaderingen: